Andreas, Sigrid og Herman

Selv om denne gjengen har blitt store og forlatter rede litt til og fra, er de flinke til og hjelpe til på arrangement og ellers når de er hjemme. 

Grethe

Pensjonist og hageentusiast

Kom til Kjos i 1967 etter å ha vokst opp på Toten. Bor nå i kårboligen på gården og ble bitt av hagebassilen etter at Heidi begynte med hage og går nå datteren en høy gang. Går litt i dvale på vinteren med strikketøy og kryssord, men når solen snur beggyner hun å så og stelle med plantene vi overvintrer for så og våkne for fult når det er tid for å grave i jorda. 

Erik

Hagens Snekker og gressklipper. 

Kommer opprinnelig fra Örnsköldsvik i nord Sverige, en Ja mann som fikser det meste fra matlaging, snekring, tegning og mekking. Jobber til daglig som selger for Balko og på noe av fritiden er Erik vokalist i bande Kokowerk.

Heidi

Hagens idee skaper. 
Vokste opp på Kjos, da besto hagen av epletrær og bærbusker
Flytet tilbake til kjos i 96, etter noen år borte. Traff Erik i 97 så kom det tre barn på løpende bånd   . Utover på 2000 har hageinteressen bare økt i takt prosjektene. 
Jobber i tillegg til hagen 70% natt på ett sykehjem på Jessheim. 
Trives best når hun har noe og holde på med. 

Freia

Siste tilskudd i hagen. 
Hagens gledesspreder aldri langt unna når vi holder på. 

Nyeste kommentarer

08.10 | 11:53

Hei! Så hyggelig, det er absolutt mulig at jeg har plass til deg. Men har du mulighet til å sende meg en melding på mobilnr 94133411 med litt bilder av hva du lager?

08.10 | 08:30

Hei!
Prøver å melde meg på til julemarkedet 3.-4.12, men får ikke sendt melding på Facebook . Jeg syr vesker ( mye i dongrystoff), quilting, juleduker etc.

25.05 | 14:26

Gratulerer med flott nettside🌸 Gleder meg til hagevandring i sommer😃☀️

Del denne siden